Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

"On pohjantähden alla, tää koti mulla mainen.
Mä elämästä laulan, sillä oonhan suomalainen.
Mä rakkaudesta laulan, on siinä mies ja nainen.
Pohjantähden alla, elää suomalainen"
~ Kari Tapio - Olen Suomalainen

   

Läpikuultava järjestää aktiivisesti kaikennäköistä toimintaa. Päätoimintanamme toimii mikäs muukaan kuin suomen(pien)hevosten kasvatus. Tallissamme asuu suomenhevoskasvatukseen soveltuvia terveitä yksilöitä. Pyrimme pitämään hevoskatraamme laajana, ja niimpä meiltä löytyy monenlaista suomenhevosta - niin suurta kuin pientä, lyhytsukuista ja pitkäsukuista, nuorta ja vanhaa, kilttiä ja vähemmän kilttiä. Näin tiivistettynä, jokaiselle jotakin.
Päätavoitteemme ei ole kasvattaa v-maailman suosituimpia suokkeja, (vaikka tavallaan taidamme pyrkiä siihenkin) vaan edistää virtuaalimaailman suomenhevoskasvatusta uusin hevosin ja verilinjoin.
Kasvatamme suomenhevosia Läpikuultavan-etuliitteellä. Lisää kasvatuksestamme voit lukea "Kasvatus"-kuvaa klikkaamalla.

Toinen keskeisessä osassa oleva toimintamuoto on kilpailuiden järjestys. Järjestämme jaosten alaisia kilpailuita säännöllisen epäsäännöllisesti. Yleisimmät kilpalajit ovat esteratsastus (ERJ), kouluratsastus (KRJ) sekä kenttäratsastus (KERJ). Tulevaisuudessa olisi kuitenkin tarkoituskena järjestää myös parit näyttelyt sekä mahdollisesti myös valjakkoajokilpailut (VVJ). Melkeinpä kaikki kilpailumme ovat Virtuaalisen Ratsastajanliiton alaisia, ja niihin osallistuakseen täytyy omista VRL-tunnus. Satunnaisesti järjestämme myös villejä kilpailuita, pääosin erilaisten tapahtumien, kuten joulujuhlan, yhteydessä. Lisää kilpailuista voit lukea "Kilpailut"-kuvaa painamalla.

Järjestämme satunnaisesti myös muuta toimintaa - leirejä, valmennuksia, vaelluksia, jne. Nämä ovat usein villejä tapahtumia, eikä niihin osallistuakseen tarvitse omistaa minkäänlaisia tunnuksia tai muita tällaisia. Mikäli haluat tutustua paremmin muihin toimintamuotoihimme, löydät lisää tietoa "Muu toiminta"-kuvalinkin takaa.

Kaikki kuvat © Vapaasti by AK (kuvia muokattu)

Tämä on virtuaalitalli.

Ulkoasu © 2016 VRL-02877
Otsikko 1 fontti © Måns Grebäck @ DaFont
Ulkoasun kuvat © AK

Lyriikat © V.A. Koskenniemi, Jukka Kuoppamäki, Tapio Rautavaara, Kari Tapio
Tekstit & muu materiaali © Elowyn, VRL-13412, ellei toisin mainita
Kaiken materiaalin luvaton kopioiminen ehdottomasti kielletty!
Sivut toimivat varmasti ainakin Mozilla Firefoxilla

©2019 Läpikuultavan Suomenhevoset - suntuubi.com