Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TALLI TAUOLLA!!

Tervetuloa

"Siniristilippumme,
sulle käsin vannomme, sydämin:
sinun puolestas elää ja kuolla,
on halumme korkehin.

~ V.A. Koskenniemi & Yrjö Kilpinen - Lippulaulu

jossuw- (CC BY-NC 2.0)Läpikuultava on vuoden 2015 syyskuussa perustettu siitostalli Länsi-Suomen hätkähdyttävän kauniissa maisemissa. Läpikuultava sijaitsee maalla, ja lähimpään kaupunkiin onkin matkaa hiukan päälle kuusi kilometriä. Läpikuultavan tila on itsessään hyvin vanha, vaikka pää – ja tallirakennukset onkin kunnostettu uudenaikaisemmiksi vuoden 2014 loppupuolella. Saattaa olla, että mikäli omistaja innostuu kovasti suomenhevosista, tallia saatetaan laajentaa, mutta näillä näkymin toimitaan mahdollisimman pienillä karsinamäärillä jotta voisimme mahdollistaa jokaiselle hevoselle täysin yksilöllisen ja rauhallisen koulutuksen ja elämän yleensäkin.

Läpikuultavan toiminta painottuu pääosin suomenhevosten kasvatukseen. Perimmäisenä tarkoituksenamme on jalostaa hyväluonteisia ja monipuolisia käyttöhevosia. Suurin osa kasvateista jää Läpikuultavaan, mutta satunnaisesti myös myymme niitä, esimerkiksi tilanpuutteen sattuessa kohdalle. Lisäksi myös tilausvarsoja on mahdollista saada mieluisista yhdistelmistä. Pyrimme kilpailemaan jokaisella hevosella noin 40-100 sijoitusta, sekä osallistumaan erilaisiin laatuarvosteluihin ja kantakirjaukseen. Emme ota kisaamisesta tai arvonimistä paineita, vaan kuljemme pääosin hevosten ehdoilla.

Läpikuultava järjestää lisäksi myös muutakin toimintaa, vaikka keskitymmekin suomenhevoskasvatukseen 110–prosenttisesti. Kisoja ja valmennuksia tulee järjestettyä melko useinkin, ja satunnaisesti saatamme järjestää myös leirejä ja kursseja, ja muuta sellaista. Tallia ylläpitää nimeä Elowyn totteleva nuori nainen, jonka sukujuuret juontavat Yhdysvaltoihin, mutta joka päätti muuttaa Suomeen kyllästyttyään ainaiseen hälinään Yhdysvaltain suurkaupungeissa. Elowynin tavoittaa parhaiten sähköpostista, sekä Läpikuultavan omasta vieraskirjasta.

Rakkaudella se pääpiru,

Löydät meidät VRL:n tallirekisteristä tunnuksella LAPI5731
Käythän peukuttamassa meitä?

Yhteistyötallimme Zodiac Stables, Myyntitalli Nemo, Horisontti, Sturmtaucher & Ketunkorpi, sekä ystävyystallimme Riskisuo sekä Arrow Stable

Muita suomenhevoskasvattajia Tuoreimmat kuulumiset

Turmeltaja
Harmonia
Rohkelikko
Huvitutti
Susiraja
Fiktio
Riikinneva
Seljasaaren Kartano
Pirunkorpi
Moondance
Mörkövaara
Runoratsut
Viehättävä

01.10.2016 - Omistaja yrittää aktivoitua parhaansa mukaan. Uusia hevosia olisi tarkoitus lisäillä mah. pian!

18.04.2016 - Talli saanut lisää asukkaita! Läpikuultavan toinen kasvatti syntyi aamuyöstä, ja sai nimekseen Läpikuultavan Perla. Lisäksi tallille muuttamassa kaksi Elowynin yksityistä: sh-t. Haudanhiljainen sekä kwpn-t. le Rêve Little Leviathan.

16.04.2016 - Taas vähän venähti päivitystauko, mutta hengissä ollaan

04.04.2016 - Läpikuultavan ensimmäinen kasvatti on syntynyt! Tämän ihastuttavan varsan nimi on Läpikuultavan Seireeni, ja se on Jesyn omistuksessa. Käykääpä tutustumassa ensimmäiseen läpikuultavalaiseen! Eka sai jo toisen varsansa, Linnen (Aavikon Lumimyrsky) sivut löytyvät täältä. Talliin muuttanut myös suomenhevostamma Viisikon Lempee sekä vuonohevostamma Metsälammen Sigrid!

1.4.2016 - Hyvää aprillipäivää kaikille!

21.3.2016 - Päivittelyt jostain syystä jäänyt, mutta mitäs pienistä? Kuje tulee takaisin (jeiii!), ja lisäksi myös Kujeen isä Canto (SV-I, EV-I, KV-II, KTK-I, VAR-I) sekä Kujeen puolisisar ja Canton tytär Puhuritar. Sivut tulossa mah. pian! Lisäksi Ekalle ja Tuiskulle syntyneet varsat Tuonelaan: Ekan eka varsa Aapo ja Tuiskun eka varsa Konsta! Hienoja varsoja molemmille.

14.3.2016 - Läpikuultava sai uutta, keväisempää ilmettä. H taiteili meille upean ulkoasun, joka pidetään sivuilla varmaan kesänkin yli sinne elo-syyskuuhun saakka! Orien listaus laitettu uusiksi, vielä tammat ja muut rodut jäljellä. Saatiin myös uus hevosulkoasu, joka näyttää tältä!

6.3.2016 - Mörkö ja Murhe ilmoitettu taas ERJ-kisoihin. Toiminta-sivut uudistettiin ja pääsiäismaastosta julkaistu info!

5.3.2016 - Heippa taas! Tuisku, Lento sekä Älli pärjäsivät oikein kivasti Brünhillin kisojen vaativa B- luokissa! Kujeen sivut poistettu Läpikuultavasta. Murkun, Ällin ja Soinnun kanssa kanssa osallistuttiin maaliskuun Sv-tilaisuuteen. Pääsiäismaastosta tulossa infoa vielä tänään! Pari evm-heposta pitäisi talliin hankkia...

3.3.2016 - Jaahas, nyt eletäänkin sitten jo maaliskuuta. 12 päivää ja YP viettää synttäreitä, jippii! Käytiin tosiaan taas Brünhillissä estekisoissa, tällä kertaa vain 120 cm tuplaluokissa Kujeen, Mörön ja Murheen kanssa. Jokainen pärjäsi oikein mukavasti. Samaisen kisakeskuksen koulukisojenkin tulokset on tulleet, lisäilen ne hevosille kunhan ehdin. Hyvin meni sielläkin! Kuje palautuu takaisin ex-omistajalleen Julialle. Talliin muutti taas yksi moondancelainen, estepainotteinen Moon Kasper! Käykääpä toki tsekkailemassa, millainen komia otus kyseessä onkaan. Riskisuo linkitetty ystävyystalliksi.

29.2.2016 - Hyvää karkauspäivää kaikille! Käytiin tuolla melko uudessa Brünhillissä kisaamassa 110 cm ja 120 cm luokkia Mörön, Kujeen, Sävelen ja Soinnun kanssa. Jokaiselle tuli pari sijoitusta, varsinkin Mörkö loisti taidoillaan kisoissa saaden peräti neljä ykkössijaa! On meillä vaan taitavia hevosia!

28.2.2016 - Hiihtolomaviikon valmennukset purkissa, ihan hyvinhän me aikataulussa pysyttiin! Pitäis siirtää pari muun rotuista kopukkaa tänne, ja tapahtumiakin voisin taas suunnitella hiukan.

27.2.2016 - Peruspäivittelyä. Lennolle luonne, seuraavaksi vuorossa Tuisku. Hevosille päivitelty tietoja ja kisatuloksia. Pääsiäisvaellus ja kisat suunnitteilla, pysykää kuulolla!

26.2.2016 - Tallin etusivu sai vähän uutta ilmettä. Lisäksi muitakin sivuja yritetään uudistaa hiukan, ei mitään radikaalia kuitenkaan. Paronille lisättiin luonne, ja Lennon luonne työn alla. Hiihtolomaviikon valmennukset ajan tasalla, enää lauantai ja sunnuntai, ja sitten ollaan jo selvitty, hahha! Talliin muutti eilen myös yksi harmonialainen, Harmonian Dumle, aka Dumle. Siitä vaan tutustumaan, se on ihan kiva! :D

Virtuaalitalli

Tämä on virtuaalitalli.

Ulkoasu © 2016 VRL-02877
Otsikko 1 fontti © Måns Grebäck @ DaFont
Ulkoasun kuvat © AK

Lyriikat © V.A. Koskenniemi, Jukka Kuoppamäki, Tapio Rautavaara, Kari Tapio
Tekstit & muu materiaali © Elowyn, VRL-13412, ellei toisin mainita
Kaiken materiaalin luvaton kopioiminen ehdottomasti kielletty!
Sivut toimivat varmasti ainakin Mozilla Firefoxilla

©2019 Läpikuultavan Suomenhevoset - suntuubi.com